Correctie Strúnmarkt

De eilander Strúnmarkt is een gezellige markt op Schiermonnikoog die traditiegetrouw plaatsvindt in de maanden juli en augustus op en rond de Willemshof. Iedere donderdagavond van 19 tot 21 uur stallen enthousiaste eilanders er hun producten uit. Je vindt er streekproducten, ambachtelijk handwerk en souvenirs. Verenigingen spijzen er hun kas met een kraam of activiteit, vrijwilligers geven er uitleg bij de gerestaureerde reddingsboot Willem Horsman en ook voor de kinderen is er vermaak en een kinderrommelmarkt. Op de Schiermonnikoger almanak, die naast eb- en vloed-tijden ook dit soort evenementen vermeldt, is er editie 2021 helaas een fout ingeslopen; de Strúnmarkt vindt plaats op donderdagen en niet op woensdagen.
De digitale almanak is al aangepast en de correcte versie kan hier gratis gedownload worden:
https://dewittehaas.nl/wp-content/uploads/2021/06/SchiermonnikogerAlmanak2021-versie20210627.ics

Strúnmarkt, elke donderdag van 8 juli t/m 26 augustus, van 19:00 tot 21:00 uur, op de Willemshof, Schiermonnikoog

Editie 2024

Nu goedkoper in voorverkoop

1 gedachte over “Correctie Strúnmarkt”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons