Foto van de groep deelnemers op de top van een duin met de zee en vuurtoren op de achtergrond

Expositie Folkert@straun geopend

Vandaag werd expositie Folkert@straun geopend. Straun is het eilander woord voor strand, een geliefde plek van eilander kunstenaar Folkert Abma. Voor deze gelegenheid nam Folkert een twintigtal belangstellenden mee voor een wandeling over het eiland. Hij gaf toelichting bij de plaatsen die hem inspiratie geven en benadrukte de veranderlijkheid van strand en duinen.

Weer aangekomen in het Bezoekerscentrum kregen de wandelaars onder het genot van warme chocolademelk en strandkoek de gelegenheid om de expositie als eerste te bezichtigen. De reacties waren enthousiast, het gevarieerde aanbod vormde stof tot nadenken en vooral de zonsondergang in het oog van de haas trok de aandacht.

Expositie Folkert@straun loopt nog tot 20 april 2020 in het Bezoekerscentrum. Meer informatie op straun.nl

Schilderijen van Folkert

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons