Een man toont trots een oorkonde en houten gravure bij de walviskaken aan het gemeentehuis van Schiermonnikoog

Ambassadeur werelderfgoed Waddenzee

Sindskort mag ik me trots ambassadeur werelderfgoed Waddenzee noemen. De Waddenzee was altijd dichtbij. Als kind speelde ik er in een ondiep zanderig geultje met mijn broer en zus. Die plek verdween en daar ontstond een prachtige jonge kwelder. De verwondering dat de wadden zo dynamisch zijn en veranderingen er snel kunnen gaan blijft. Als je met me mee gaat op fotoworkshop of natuurwandeling vertel ik je er graag meer over. Bij alles wat we doen zijn we voorzichtig en gaan we respectvol met de natuur om. Die boodschap uitdragen is belangrijk en een voorwaarde om ambassadeur te mogen zijn.

Om deze titel te krijgen volgde ik een tweedaagse training gastheer Waddenzee Werelderfgoed op Ameland en een e-learning cursus gastheerschap. Op 2 april tekende ik de belofte om met De Witte Haas op een bewuste en duurzame manier te ondernemen in het waddengebied. 

Een man tekent een oorkonde aan een tafeltje met bruin tafelkleed bij het raam.

Het ondertekenen van de belofte als ambassadeur werelderfgoed Waddenzee bij van der Werff op 2 april 2024.

Het ambassadeursprogramma heeft tot doel om de Werelderfgoedstatus meer voor het voetlicht te brengen, en om tegelijkertijd de trots en kwetsbaarheid van het gebied uit te dragen. Een engagement dat 100% bij onze missie past!

Meer over Waddenzee Werelderfgoed lees je op www.waddenzee-werelderfgoed.nl/.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons