Schiermonnikoog

Planten determineren

met gids

Het spijt ons, er staan momenteel geen excursies planten determineren gepland.

Misschien hebben wij wel een andere natuurwandeling in groep die je aanspreekt.

Je kan ook een natuurwandeling op maat overwegen. Kijk hiervoor bij de privé-tochten of neem contact met ons op.

Wat anderen zeggen

Anna Marca
Anna Marca
29 september 2021
Lees verder
een gouden ochtend in de workshop Gouden Uur. Folkert heeft zoveel oog voor de schoonheid van Schier. En hij leert ons tijdens de wandel-en fietstocht over het eiland, daar iets van die vast te leggen in foto’s. Fijne tips gekregen en ondertussen nieuwe bloemennamen geleerd. Dank je wel Folkert!
Ramon van Huet
Ramon van Huet
26 oktober 2021
Lees verder
Vandaag met Folkert ‘s ochtends op pad geweest. Leuke feiten over (leven op) Schiermonnikoog, de natuur en fotografie. Hij leert je (ongeacht je niveau of apparatuur) hoe je het mooiste resultaat krijgt en neemt je mee naar de mooiste plekjes. Zelfs al zou ik geen foto’s hebben gemaakt, dan was het nog een prachtige tocht geweest waarbij je op plekjes komt waar we anders nooit gekomen zouden zijn. Dank je wel voor deze mooie ervaring!
Bernadette Hamende
Bernadette Hamende
5 november 2021
Lees verder
Drie in één: fotograaf, didacticus en natuurkenner, dat is Folkert allemaal tijdens de fotoworkshops die hij organiseert. Uit de foto’s op de site weet men dat hij zowel de techniek als de kunst van het fotograferen beheerst. Maar tijdens de workshop toont hij ook zijn didactisch talent. Hij geeft individueel uitleg in functie van het niveau van kennis en van de interesse van éénieder, moedigt aan, stelt verbeteringen voor… op zo’n manier dat men er enthousiast van wordt. En tenslotte: over dieren, planten, landschap of natuurkundige fenomenen weet hij altijd iets interessants te vertellen: de naam, de eigenaardigheden, het mechanisme achter een verschijnsel… Het was echt een boeiende voormiddag!
Judith Linders
Judith Linders
9 november 2021
Lees verder
Als fotograaf was ik heel benieuw naar Schiermonnikoog. De workshop van Folkert vond ik een heel fijn begin van mijn week op het eiland. Hij weet er veel van en had hele goede tips over de beste plekken om te fotograferen. En waar je op welk tijdstip moet zijn. Ook nam hij rustig de tijd voor de vragen van alle deelnemers. Folkert is een sympathieke workshopleider die bij iedereen de juiste toon weet te raken.
Cornelia & Franka
Cornelia & Franka
10 november 2021
Lees verder
Voor ons een leuke, leerzame en ontspannen workshop! Folkert is toegankelijk en legt op een duidelijke en rustige manier uit. Een man met hart voor het vak, de natuur en bovenal het eiland. De workshop is dan ook een mooie manier om het eiland te verkennen buiten de gebaande paden om. Met de workshop werd meteen de toon voor de rest van onze week gezet, wat resulteerde in veel leuke foto’s. Wij hebben genoten!
Vorige
Volgende
Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons