Schiermonnikoog

Fotoworkshops

in de natuur

Recensies

Jeroen
Jeroen
Natuurwandeling - 11 januari 2023
Lees verder
Hele mooie, fijne en relaxe wandeling met Folkert die een schat van een kennis en verhalen heeft over Schier en de natuur.
Gerard Morsink
Gerard Morsink
Fotoworkshop - 4 augustus 2022
Lees verder
Folkert weet waar hij over praat en weet mooie plekken te vinden op het eiland. Ik ging met een open mindsetting met hem mee en dat pakte voor mijn gevoel heel goed uit. Ook heb ik van hem een andere kijk geleerd op het fotograveren van natuur waarvoor dank Folkert! Zeker aan te raden om eens met hem mee te gaan op het mooie Schiermonnikoog!
Wietske
Wietske
Fotoworkshop - 11 juli 2022
Lees verder
Zaterdagavond 2 juli met Folkert op pad geweest voor een prachtige en leerzame natuurfotografieworkshop. Hij sluit prettig en goed aan op je niveau en vragen. Laat tijdens de workshop ook mooie plekjes zien, en bijzondere planten om te leren deze mooi te fotograferen. Beslist een aanrader! Dank je wel, Folkert!
Harm Kupers
Harm Kupers
Fotoworkshop - 5 juni 2022
Lees verder
Op donderdagavond 2 juni heb ik deelgenomen aan de workshop van Folkert. Mijn aandacht ging uit naar landschapsfotografie en dit kwam uitgebreid aan de orde. Zowel compositie als camera instellingen zijn uitgebreid behandeld en volop gelegenheid om te oefenen op mooie, door Folkert uitgekozen, plekjes op Schier. Echt een aanrader.
Arjan Boonstra
Arjan Boonstra
Fotoworkshop - 26 januari 2022
Lees verder
We hebben een prachtige ochtend gehad. Het was leerzaam voor iedereen. Folkert wist goed om te gaan met de verschillen in bestaande kennis. We hebben mooie plekjes van het eiland gezien en genoten van alle tips. Fantastisch!
Vorige
Volgende
Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons