Partners

Partners

Folkert Abma woont en werkt zijn hele leven al op Schiermonnikoog. Hij wordt geïnspireerd door het landschap en de natuur van het eiland. Folkert maakt natuurfoto’s, olieverfschilderijen en creaties met gejut materiaal. Bovendien verzorgt hij onze workshops buitenfotografie.

Dieverdoatsie Fotografie is de artiestennaam van Rob en Maartje, een sympathiek fotografenstel dat ik leerde kennen via het instagramaccount @dieverdoatsiefotografie. Rob en Maartje houden net als Folkert en ik van de natuur verkennen met de camera. Ze maken prachtige landschapsfoto’s in Groningen, Drenthe en het Waddengebied. Hun liefde voor Schiermonnikoog blijkt uit de treffende kleuren en composities van de foto’s die ze hier op het eiland maken.

Dieverdoatsie Fotografie

De website van de V.V.V. Schiermonnikoog is hét vertrekpunt voor uw bezoek aan Schiermonnikoog. In hun winkel (informatiecentrum Het Baken) is de nieuwste editie Schiermonnikoger almanak te vinden.

Kolstein – lifestyle en boeken is dé boekwinkel van Schiermonnikoog. Ook hier kunt u ieder jaar terecht voor de nieuwste editie Schiermonnikoger almanak.

Gasten die verblijven in een van deze vakantiewoningen  op Schiermonnikoog hebben een Schiermonnikoger almanak ter beschikking in het huisje!

Benieuwd wat voor bijzonders je gevonden hebt op het strand? Bij schelpenmuseum Paal 14 kom je er alles over te weten.

De Werkgroep Lepelaar streeft naar bescherming van lepelaars en hun hun wereldwijde habitats door middel van wetenschappelijk onderzoek, ook op Schiermonnikoog

Winkelwagen
Scroll naar top
Bel ons