Partners

Partners

Folkert Abma

Folkert Abma woont en werkt zijn hele leven al op Schiermonnikoog. Hij wordt geïnspireerd door het landschap en de natuur van het eiland. Folkert maakt natuurfoto’s, olieverfschilderijen en creaties met gejut materiaal. Hij verzorgt de workshops buitenfotografie en is gids voor diverse natuurwandelingen.

Dieverdoatsie Fotografie

Dieverdoatsie Fotografie is de artiestennaam van Rob en Maartje, een sympathiek fotografenstel dat we leerden kennen via hun instagramaccount @dieverdoatsiefotografie. Rob en Maartje houden net als Folkert en ik van de natuur verkennen met de camera. Ze maken prachtige landschapsfoto’s in Groningen, Drenthe en het Waddengebied. Hun liefde voor Schiermonnikoog blijkt uit de treffende kleuren en composities van de foto’s die ze hier op het eiland maken.

Foto: Dieverdoatsie Fotografie

V.V.V. Schiermonnikoog​

De website van de V.V.V. Schiermonnikoog is hét vertrekpunt voor uw bezoek aan Schiermonnikoog. In hun winkel (informatiecentrum Het Baken) is de nieuwste editie Schiermonnikoger almanak te vinden.

Kolstein lifestyle en boeken

Kolstein – lifestyle en boeken is dé boekwinkel van Schiermonnikoog. Hier kunt u ieder jaar terecht voor de nieuwste editie Schiermonnikoger almanak.

Vakantiehuisjes Waddenrust

Gasten die op Schiermonnikoog verblijven in een van de vakantiewoningen van Vakantiehuisjes Waddenrust hebben een Schiermonnikoger almanak ter beschikking in hun huisje!

Schelpenmuseum Paal 14

Benieuwd wat voor bijzonders je gevonden hebt op het strand? Bij schelpenmuseum Paal 14 kom je er alles over te weten.

Werkgroep Lepelaar

De Werkgroep Lepelaar streeft naar bescherming van lepelaars en hun hun wereldwijde habitats door middel van wetenschappelijk onderzoek, onder meer op Schiermonnikoog.

Natuurmonumenten

Omdat zeldzame en kwetsbare natuur een goede beschermer nodig heeft, beheert vereniging Natuurmonumenten de natuur van Nationaal Park Schiermonnikoog. De Witte Haas heeft toestemming van Natuurmonumenten om activiteiten te organiseren in het Nationaal Park. Als partner van Natuurmonumenten schenken wij een deel van de inkomsten van onze excursies terug aan het behoud van deze mooie natuur. Help jij ook de natuur van Schiermonnikoog te behouden? Je kunt een donatie doen op www.nm.nl/donatie/schier of lid worden van Natuurmonumenten via www.nm.nl/leden/hb.

November Wandelmaand

Op Schiermonnikoog staat november al jaren bekend als November Wandelmaand. Er worden dan extra veel leuke wandelingen & excursies georganiseerd.

Het Groene Strand

Voor onze strand-safari’s werken wij samen met Het Groene Strand. Project Het Groene Strand wil de natuur en natuurbeleving weer haar plek teruggeven op het strand. Wij onderschrijven deze missie  en dragen daar graag aan bij tijdens onze strandexcursies.

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons