Menu Sluiten

Partners

Folkert Abma woont en werkt zijn hele leven al op Schiermonnikoog. Hij wordt geïnspireerd door het landschap en de natuur van het eiland. Folkert maakt natuurfoto’s, olieverfschilderijen en creaties met gejut materiaal. Bovendien verzorgt hij onze workshops buitenfotografie.

Wulk affice folkert@straun

Dieverdoatsie Fotografie is de artiestennaam van Rob en Maartje, een sympathiek fotografenstel dat ik leerde kennen via het instagramaccount @dieverdoatsiefotografie. Rob en Maartje houden net als Folkert en ik van de natuur verkennen met de camera. Ze maken prachtige landschapsfoto’s in Groningen, Drenthe en het Waddengebied. Hun liefde voor Schiermonnikoog blijkt uit de treffende kleuren en composities van de foto’s die ze hier op het eiland maken.

Stuifduin met helm en daarachter de vuurtoren
Dieverdoatsie Fotografie

Kwekerij De Wilde Akelei is inmiddels een gevestigde waarde op Schiermonnikoog. De eilander kweker zorgt er met natuurlijke kweektechnieken voor dat wilde planten die voorkomen in de natuur – zelfs beschermde soorten – ook een plekje in uw tuin of op het balkon kunnen krijgen.

Drukkerij Tienkamp is een van de weinige drukkerijen in Nederland die drukwerk maken uitsluitend via het procédé van waterloos offset. Wij zijn dan ook erg blij dat zij vanaf editie 2021 onze Schiermonnikoger almanak willen drukken

De website van de V.V.V. Schiermonnikoog is hét vertrekpunt voor uw bezoek aan Schiermonnikoog. In hun winkel aan de Reeweg is de nieuwste editie Schiermonnikoger almanak te vinden.

Kolstein – lifestyle en boeken is dé boekwinkel van Schiermonnikoog. Ook hier kunt u ieder jaar terecht voor de nieuwste editie Schiermonnikoger almanak.

Gratis bezorging op Schiermonnikoog | Gratis verzending vanaf €50 | 14 dagen bedenktijd