Drie pagina's uit een lange smalle kalender. Op de voorpagina drie silhouetten van wadlopers bij zonsopkomst. Pagina augustus twee vlinders op een roze bloem. Pagina december een vlucht vogels in de mist boven zee.

Schiermonnikoger almanak 2024

De zevende editie van de getijdenkalender voor Schiermonnikoog is uit. Zwemmen in zee bij hoog water, foto’s maken in het gouden uur, wadlopen, zeilen, kiten of gewoon de zon zien ondergaan met je geliefde? Schiermonnikoger almanak helpt je het juiste moment uit te kiezen.

Vanaf 2018 zet ik alle eb- en vloedtijden, opkomsten en ondergangen van zon en maan zorgvuldig per dag op een rijtje. Lokale evenementen staan ook vermeld en er is ruimte voor eigen aantekeningen. Op de pagina van januari mochten we een foto van gastfotograaf Flor Stein publiceren, de overige foto’s zijn van Folkert en mezelf. Ik hoop dat er weer veel mensen plezier van mogen hebben.

Schiermonnikoger almanak 2024 is te koop in onze webwinkel en ook bij informatiecentrum Het Baken (Reeweg 9, Schiermonnikoog) en bij boekhandel Kolstein (Middenstreek 38, Schiermonnikoog).

Een almanak in je broekzak

Soms is het handig om de almanak-gegevens meteen bij de hand te hebben. Daarom heb ik ook een iCalendar-bestand gemaakt. Zo’n bestand kan je importeren in de digitale agenda van je smartphone. Abonnees van onze nieuwsbrief krijgen naast nieuws over onze activiteiten ook ieder jaar dit digitale almanak-bestand gratis toegestuurd. Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief met het onderstaande formulier:

Illustratie van hurkende dame met fotocamera

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons