Einde expositie Folkert@straun

Wij hebben genoten van uw bezoek aan de expositie de voorbije maanden. Uw talrijke aanwezigheid bij de opening, uw enthousiasme tijdens de evenementen en uw feedback op ‘Wandelend straun’ hebben ons energie gegeven. Bedankt voor alle fijne reacties en de berichten op de oude typmachine. Sterkte aan allen de komende tijd! Klik hier voor een terugblik op de expositie.

Het corona-virus houdt ook Schiermonnikoog in zijn greep. Eén van de maatregelen is dat het Bezoekerscentrum tijdelijk de deuren moet sluiten. Expositie Folkert@straun, die tot 20 april zou lopen is daarom niet langer toegankelijk en zal eerder afgebouwd worden dan gepland.

De korting van 20% op alle foto’s in onze webwinkel blijft echter geldig tot 21 april 2020 en de schilderijen van Folkert zijn nu via de webwinkel te koop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons