Menu Sluiten

Welkom Dieverdoatsie Fotografie en De Wilde Akelei

Vanaf nu zijn er ook foto's van Dieverdoatsie Fotografie te koop in onze webwinkel

Het doet me plezier om te kunnen melden dat het assortiment van De Witte Haas is uitgebreid met landschapsfoto’s van Dieverdoatsie Fotografie en wilde planten van kwekerij De Wilde Akelei. Ik geloof dat deze samenwerking een mooie aanvulling is op de eigen producten en dat ze de natuurbeleving van Schiermonnikoog kan versterken.

Dieverdoatsie Fotografie is de artiestennaam van Rob en Maartje, een sympathiek fotografenstel dat ik leerde kennen via het instagramaccount @dieverdoatsiefotografie. Rob en Maartje houden net als Folkert en ik van de natuur verkennen met de camera. Ze maken prachtige landschapsfoto’s in Groningen, Drenthe en het Waddengebied. Hun liefde voor Schiermonnikoog blijkt uit de treffende kleuren en composities van de foto’s die ze hier op het eiland maken.

Kwekerij De Wilde Akelei is inmiddels een gevestigde waarde op Schiermonnikoog. De eilander kweker zorgt er met natuurlijke kweektechnieken voor dat wilde planten die voorkomen in de natuur – zelfs beschermde soorten – ook een plekje in uw tuin of op het balkon kunnen krijgen.

Trots dat deze kanjers hun liefdevolle producten op mijn webwinkel willen etaleren!

Gepubliceerd in de categorie Aankondigingen

Gelijkaardige berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *