Winnaars fotowedstrijd

We hebben al heel wat inzendingen mogen ontvangen voor onze doorlopende fotowedstrijd. De natuur van het eiland is duidelijk een inspiratiebron voor velen en er is talent in overvloed. We hebben inmiddels een keuze gemaakt voor de foto’s van Schiermonnikoger almanak 2021 die weldra naar de drukker gaat en we zijn blij om drie winnaars te mogen voorstellen.

Mees van Eerd

Mees is 14 jaar en geeft blijk van groot talent en liefde voor de natuur. In zijn foto’s weet hij het licht en de bijzondere sfeer van Schiermonnikoog voortreffelijk vast te leggen. Zijn foto van een trekker op het strand werd geselecteerd voor Schiermonnikoger almanak 2021. Van harte gefeliciteerd, Mees, en veel succes in je verdere carrière als natuurfotograaf!
Mees is te vinden op instagram @meesvaneerd.

Dieverdoatsie Fotografie

Rob en Maartje, bekend van het instagramaccount @dieverdoatsiefotografie, maken samen fenomenale landschapsfoto’s in de natuur. Hun liefde voor Schiermonnikoog blijkt uit de treffende kleuren en composities. Wij zijn vereerd om een van hun foto’s op de volgende Schiermonnikoger almanak te mogen plaatsen! Gefeliciteerd allebei!

Hilbrand

Hilbrand kent de natuur van Schiermonnikoog als zijn broekzak sinds hij als kleine jongen over het eiland struinde. Zijn inspanningen om de weidevogels te beschermen in de polder laten hem toe om unieke plaatjes te schieten. Zo portretteerde hij bijvoorbeeld deze jonge kievit, die zopas het nest verlaten heeft en nog een eitand op de snavel heeft. Een vertederend beeld, Hilbrand, gefeliciteerd!

Deze drie winnaars kunnen binnenkort een exemplaar van Schiermonnikoger almanak 2021 in de bus verwachten en zij mogen zich gratis inschrijven voor een fotoworkshop met Folkert Abma.

Wilt u ook graag een van uw foto’s terugzien op een volgende editie van Schiermonnikoger almanak? Stuur dan uw mooiste foto(‘s) naar fotowedstrijd@dewittehaas.nl
De wedstrijdvoorwaarden lees je hier.

Hartelijk dank aan alle deelnemers en aan allen nog veel inspiratie gewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons