de getijdenkalenders voor Schiermonnikoog van 2018 tot 2021

Schiermonnikoger almanak 2021 op komst

Schiermonnikoger almanak 2021 wordt weldra verwacht, inmiddels de vierde in het rijtje van getijdenkalenders voor Schiermonnikoog. Deze editie zal voor het eerst gedrukt worden op een echte drukpers in tegenstelling tot de digitale druk van de voorgaande jaren. De kleuren van de foto’s zullen daarmee naar verwachting nog mooier zijn. Bovendien zal het drukken duurzaam gebeuren via het procédé van waterloos offset bij drukkerij Tienkamp in Groningen.

Omdat er zoveel prachtige foto’s gemaakt worden op ons waddeneiland wil ik andere fotografen graag uitnodigen voor een plekje op de kalender door een leuke fotowedstrijd die doorlopend geldig blijft. Op deze link staat beschreven welke prijzen er te winnen zijn en aan welke voorwaarden.

Verenigingen die graag hun evenementen of activiteiten van 2021 willen laten opnemen kunnen dat nog tot 10 september laten weten.

De voorintekeningen zijn gestart met een mooie korting. De almanak zal leverbaar zijn vanaf midden oktober 2020.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons