Logo Dag van de natuurfotografie

Winnaars fotowedstrijd Dag van de natuurfotografie 2024

De winnaars van de fotowedstrijd Dag van de natuurfotografie 2024 zijn bekend gemaakt op de wedstrijd-pagina dagvandenatuurfotografie.nl

HOOFDPRIJS

De jury heeft de foto met titel “Heideblauwtje op hazenpootje” van Connie de With aangeduid als winnaar van de hoofdprijs. De jury waardeert deze foto om de kleuren, de composite, het eruit springende onderwerp, de onscherpte en het bokeh. Connie wint hiermee een privé-fotoworkshop met Folkert Abma op Schiermonnikoog. Van harte gefeliciteerd, Connie!

Een blauwtje zit op een hazenpootje. In de achtergrond wazige paarse bloemen en bokeh
Foto: Connie de With – winnaar hoofdprijs 2024
 

PUBLIEKSPRIJS

Website-bezoekers hebben de foto van de zon die door een boom schijnt in een mistig landschap van Remco Weetink het hoogst gewaardeerd. Deze foto had bij het afsluiten van de wedstrijd 39 waarderingen van het publiek met een gemiddelde score van 4,85, goed voor een waarderingsscore van 4,73. Remco wint hiermee de publieksprijs en deelname aan een gouden uur fotoworkshop met Folkert Abma. Van harte gefeliciteerd, Remco!

De zon schijnt door een boom in een mistig landschap
Foto: Remco Weetink – winnaar publieksprijs 2024

gele ster

EERVOLLE VERMELDING

Op initiatief van de jury is er dit jaar ook een eervolle vermelding van de foto Baardmannetje eet rietzaden van Ron Gravendeel. Ron krijgt hiervoor dan ook een fotoworkshop met Folkert Abma cadeau. Van harte gefeliciteerd, Ron!

Een baardmannetje eet rietpluizen
Foto: Ron Gravendeel – eervolle vermelding fotowedstrijd 2024

Hartelijk dank aan alle deelnemers die van deze wedstrijd zo’n mooi evenement hebben gemaakt! We zien jullie graag volgend jaar weer. De inzendingen van alle edities blijven te bewonderen in het wedstrijd-album.

Logo Dag van de natuurfotografie

Op de eerste vrijdag van juni vieren wij de dag van de natuurfotografie. Hiermee willen wij het belang van natuurbescherming onder de aandacht brengen. Op 7 juni 2024 gaven wij voor de derde keer het startschot voor een gratis online fotowedstrijd voor natuurfoto’s uit Nederland en België. Tot vrijdag 14 juni 2024 12:00 uur konden deelnemers hun mooiste natuurfoto’s uploaden. Website-bezoekers konden stemmen voor de publieksprijs en onze professionele vakjury boog zich over alle inzendingen om de winnaar van de hoofdprijs te benoemen.

Lees meer over deze jaarlijks terugkerende gratis online fotowedstrijd op dagvandenatuur.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons