Dag van de natuurfotografie 2024

Op de eerste vrijdag van juni vieren wij de dag van de natuurfotografie. Hiermee willen wij het belang van natuurbescherming onder de aandacht brengen. De natuur is in al haar verschijningen een waardevolle bron van genot. Ze doet ons verwonderen, ontspannen en genieten. Laten we er zorg voor dragen.

Voor de derde keer op een rij organiseren wij de gratis online fotowedstrijd dagvandenatuurfotografie.nl.
Deelnemers kunnen hier hun mooiste momenten in de natuur delen.

Doe mee en maak kans op een privé-workshop natuurfotografie op Schiermonnikoog!

Foto: Connie - winnaar hoofdprijs 2023

Duurzaam genieten

Bij De Witte Haas vinden wij het belangrijk om met respect van de natuur te genieten. Dit betekent niet alleen dat we geen zwerfvuil achterlaten, maar ook dat we bij alles wat we doen nadenken of we de rust van fauna en flora niet verstoren. 

Kennis van het ecosysteem is daarbij belangrijk. Hoe kun je anders weten dat op de kwelderrand lopen bij hoogtij bijvoorbeeld geen goed idee is? Of waarom je beter niet bovenop een steile rand in de duinen kan lopen? In onze fotoworkshops en natuurwandelingen vertellen we graag hoe alles met elkaar verbonden is.

Een ree kijkt boven de hoge begroeiing uit.
Foto: Nick Hijmensen - winnaar publieksprijs 2023

Fotowedstrijd voor natuur in België en Nederland

Omdat natuurfotografen tonen hoe mooi de natuur is en daarmee de beste ambassadeurs zijn voor het beschermen van die natuur, organiseren wij een gratis fotowedstrijd. Er zijn twee prijzen te winnen: de hoofdprijs en de publieksprijs.

De hoofdprijs wordt gekozen door een vakjury van vier professionele fotografen met een bijzonder talent voor natuurfotografie. De samenstelling van de jury kan je hier lezen.

De publieksprijs wordt bepaald door de hoeveelheid sterren die uitgedeeld worden door bezoekers van de website dagvandenatuurfotografie.nl. De foto met de meeste sterren op vrijdag 14 juni om 12:00 uur wint de publieksprijs.

Vanaf vrijdag 7 juni 2024 om 12:00 uur tot vrijdag 14 juni 2024 12:00 uur kunnen deelnemers zich registreren en hun mooiste natuurfoto(‘s) uploaden. Website-bezoekers kunnen in die periode ook stemmen voor de publieksprijs en op zondag 23 juni om 12:00 uur worden de winnaars bekend gemaakt op dagvandenatuurfotografie.nl.

Wij hopen een heleboel enthousiaste natuurfotografen te mogen verwelkomen en kijken uit naar alle inzendingen. Lees hier meer over de voorwaarden om mee te doen aan de fotowedstrijd.

Fotowedstrijd
Dag van de natuurfotografie
2024


Doe mee en
maak kans op de hoofdprijs of publieksprijs!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons