Illustratie van twee juichende mensen

Winnaars fotowedstrijd Dag van de natuurfotografie 2022

Vanmiddag zijn de winnaars van de fotowedstrijd Dag van de natuurfotografie 2022 bekend gemaakt op de wedstrijd-pagina dagvandenatuurfotografie.nl

HOOFDPRIJS

De jury heeft “In the spotlight” van Connie de With (website / instagram) aangeduid als winnaar van de hoofdprijs. De jury wist de zeer fraaie compositie, de zachte tinten en de mooie lichteffecten van deze foto erg te waarderen. Connie wint hiermee een privé-fotoworkshop met Folkert Abma op Schiermonnikoog. Van harte gefeliciteerd, Connie!

kleine zwammen in het gras met kleurrijk bokeh op de achtergrond
In the spotlight – Foto: Connie

PUBLIEKSPRIJS

Website-bezoekers hebben de foto “Hoog en droog” van Jonnie Hulskamp de hoogste waarderingsscore gegeven. Jonnie wint daarom de publieksprijs en een deelname aan een van de gouden uur fotoworkshops met Folkert Abma. Van harte gefeliciteerd, Jonnie!

Een muisje op een tak eet zaadjes
Hoog en droog – Jonnie Hulskamp

Hartelijk dank aan alle deelnemers die van deze wedstrijd zo’n mooi evenement hebben gemaakt! We zien jullie graag volgend jaar weer. De inzendingen blijven te bewonderen in het wedstrijd-album 2022.

Op de eerste vrijdag van juni vieren wij de dag van de natuurfotografie. Hiermee willen wij het belang van natuurbescherming onder de aandacht brengen. In 2022 gaven wij op 3 juni het startschot voor een gratis fotowedstrijd voor natuurfoto’s uit Nederland en België. Er waren twee prijzen te winnen: een hoofdprijs en een publieksprijs.

Tot vrijdag 10 juni 2022 10:00 uur konden deelnemers hun mooiste natuurfoto’s uploaden. Website-bezoekers konden stemmen voor de publieksprijs en een professionele vakjury boog zich over alle inzendingen om tot een hoofdprijs te komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons