screenshot van webpagina waar alle wilde planten fotoworkshops op Schiermonnikoog staan vermeld

Wilde planten fotoworkshops

In de maanden april, mei en juni neemt Folkert iedere dinsdagochtend enkele gelukkigen mee op zoek naar wilde planten in de natuur van Schiermonnikoog. Tussen de duinen, in het bos en op het strand groeien prachtige en soms zeldzame wilde planten. Ze zijn aangepast om te overleven aan een zilte, zanderige of kleiige omgeving.

Folkert heeft veel kennis van flora en vertelt je graag meer over de achtergrond van deze kleurrijke waddenparels. Hij leert je kijken op een andere manier zodat je foto’s zelf een verhaal gaan vertellen.

Schrijf nu in op een van de wilde planten workshops en beleef het eiland door de ogen van een eilander natuurfotograaf. Niet tevreden? Geld terug!

Wilde planten fotoworkshops

Ontdek de flora van het eiland met deze fotoworkshops in de natuur. Folkert vertelt je graag interessante weetjes over de planten. Die kennis kan je helpen om betere foto’s te maken. Naast nieuwe kennis en een mooie workshop krijg je er een heleboel inspiratie bij!
Planten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons