het logo van SJain

Expositie SJain 11-19 september

Schiermonnikoger kunstenaarsvereniging SJain organiseert van 11 t/m 19 september een Kunstfestival met als thema ‘Het losse land’. Naast lezingen en workshops is er een kunstroute langs twintig verschillende locaties in het dorp. Eenenvijftig Kunstenaars die een band hebben met Schiermonnikoog exposeren er hun werk.
 
Folkert en ik tonen een tweeluik op de bovenverdieping van de Oude centrale, Torenstreek 20. “In verbinding op het losse land” vertelt ons persoonlijke verhaal. Wie ons daar graag wil spreken kan bellen naar 06 1609 3337. Tijdens de openingstijden van de expositie zijn we nooit ver weg.

Op vrijdag 17 september is er in het kader van het Kunstfestival ook een Foto-wandeling met Folkert. Hij neemt vijftien deelnemers mee naar plaatsen waar hij de voorbije veertig jaar getuige was van veranderingen in het eilander landschap. De helft van de opbrengst van de wandeling gaat naar kunstenaarsvereniging SJain.
Inschrijven voor de foto-wandeling kan hier.

Kijk voor de routekaart van meer info over het Kunstfestival op de website van SJain.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons