drie pagina's uit de kalender van 2020

Schiermonnikoger almanak 2020 uitverkocht

Het doet me plezier om te zien dat weer heel wat mensen blij zijn met de nieuwe getijdenkalender aan de muur. Eilanders, oud-eilanders, eilandliefhebbers en eilanders die door omstandigheden naar de wal moesten verhuizen, ieder heeft zo z’n eigen reden om de Schiermonnikoger almanak te gebruiken. Sommigen kochten hem zelf, anderen kregen hem cadeau, mooi om te zien.

Vandaag zijn op dewittehaas.nl alle exemplaren van de Schiermonnikoger almanak uitverkocht. Ook bij boekhandel Kolstein en op de veerboot is editie 2020 uitverkocht. Enkel bij de V.V.V. op Schiermonnikoog (Reeweg 5) zijn nog een laatste drie exemplaren te koop, voor wie snel is.

Inmiddels ben ik stilaan begonnen met editie 2021 die volgend najaar zal uitkomen, maar laten we eerst en vooral genieten van al het moois dat 2020 ons brengt. Veel plezier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons