Hazen op het schelpenpad

Ook hazen maken graag gebruik van de schelpenpaadjes op de kwelder. Ze hebben er vrij zicht en weinig obstakels. Van scherpe schelpenstukjes lijken ze geen last te hebben dankzij de wollige kussentjes onder hun poten.

twee hazen zitten stil op een schelpenpad en kijken met een oog in de lens

Ze komen graag dichterbij als ik lang genoeg zonder bewegen op de rand van het pad zit. In hun leefgebied op de Wester-kwelder zijn ze wel gewend aan mensen. Fietsers komen en gaan weer, de hele dag door. Maar een figuur die zo bewegenloos stilzit op de grond is wel heel bijzonder dus die situatie komen ze graag even van dichterbij inspecteren. Ze lijken dan te willen vragen of alles goed met me gaat.

Activiteiten op Schiermonnikoog

Op zoek naar een topdag of creatief kado?
De fotoworkshops in de natuur op Schiermonnikoog met eilander Folkert Abma scoren hoog!
We hebben een ruim aanbod aan workshops in het gouden uur en voor privé-fotoworkshops passen we ons graag aan jouw wensen aan.
Boeken kan via onze website of na persoonlijk contact.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons