Privé WORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE met Folkert Abma

Foto van een wijds leeg strand met wolkenlucht. Opschrift in witte letters in oranje vlak "Privé"

Datum:

1 januari 2022

Aanvang:

00:00

Vertrekpunt:

naar keuze

Privé-begeleiding van een natuurfotograaf met veldkennis op Schiermonnikoog! Een fotoworkshop waar jij centraal staat.

In deze exclusieve fotoworkshop neemt eilander natuurfotograaf Folkert Abma jou mee naar verborgen fotogenieke plekken van Schiermonnikoog. De workshop kan volledig aangepast worden aan jouw wensen.

Vertreklocatie en -tijdstip in overleg. De workshop duurt circa drie uur.
Kijk op de digitale Schiermonnikoger almanak voor het tijdstip van zonsopkomst en de getijden op die dag.

Mocht je die dag verkouden zijn of covid-19-risicocontact hebben gehad, dan mag je je reservering annuleren en krijg je je geld terug.

De activiteit is al gestart

Event FAQs

Wat houdt een workshop in?
Tijdens de workshops brengt Folkert je de tot bij meest fotogenieke locaties en bezienswaardigheden. Omdat hij al zijn hele leven op Schiermonnikoog woont, en de planten en dieren hier kent, weet hij waar op elk moment de mooiste plaatjes geschoten kunnen worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijzondere bloemen of vogels, of plaatsen waar het landschap van Schiermonnikoog op een creatieve manier belicht kan worden. Als natuurfotograaf kan hij je de basis van (buiten)fotografie bijbrengen. Zelf is hij gespecialiseerd in fotografie van bloemen en wilde dieren. Folkert staat open voor ieders wensen en probeert daar zoveel mogelijk op in te gaan. Een persoonlijke benadering waarbij de klant centraal staat is het streefdoel.
Kan ik fotomateriaal huren?
Ja, dat kan, wij hebben fotomateriaal dat voor de duur van de workshop gehuurd kan worden: een compactcamera Panasonic Lumix DMC-LX7 (€ 3,90), een systeemcamera Panasonic Lumix DMC-G7 met groothoeklens 14-42mm f/3.5-5.6 (€ 6,90), een fullframe spiegelreflexcamera Sony A900 met macrolens 50mm Sony F2.8 (€ 9,50), een lichtgewicht éénbeenstatief Benro DJ90 (€ 2,50) en een lichtgewicht driepootstatief Sirui ET1204 (€ 3,50). De foto's die je maakt met een geleend toestel kun je na afloop van de workshop downloaden van de link die wij je zullen toesturen. De foto's behoren jou toe.
Wat bij slecht weer?
Als het weer niet meezit krijgt je je geld gewoon terug. Indien gewenst kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden.
Wat als ik niet tevreden ben over de workshop?
Wij hopen natuurlijk dat je veel plezier beleeft aan onze workshops en daar zullen wij ook al het mogelijke voor doen. Mocht je desondanks toch teleurgesteld zijn, dan betalen wij je inschrijvingsgeld gewoon terug.
Heb ik een fiets nodig?
Folkert neemt je liefst mee naar verschillende locaties die met de fiets overbrugd worden. Bij de privé fotoworkshops kan er in overleg voor andere opties gekozen worden.
Totaal aantal plaatsen: 1 (1 Beschikbaar)
  • naar keuze
Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons