Gouden uur WORKSHOP BUITENFOTOGRAFIE met Folkert Abma

Datum:

15 augustus 2020

Aanvang:

18:30

Vertrekpunt:

Noordertoren

De kleuren van de avondzon zetten het eiland in een adembenemend licht. Eilander natuurfotograaf Folkert Abma neemt je mee naar de mooiste fotogenieke plekjes van Schiermonnikoog. Breng je favoriete camera mee, van smartphone tot spiegelreflex.

In deze workshop is er plaats voor maximaal vijf personen. Ook bij één aanmelding gaat de workshop door.

We verzamelen op de dijk bij de bank van Banck (zie plattegrond op deze pagina) en we vertrekken van daar te voet verder.
De workshop duurt tot circa 21:30 uur.

Op 15 augustus is het hoogwater (bij de jachthaven) om 20:19.

Profiteer van de kennismakingskorting van 15% door gebruik te maken van kortingscode KENNISMAKING-15% tijdens het afrekenen!

De activiteit is al gestart

Event FAQs

Wat houdt een workshop in?
Tijdens de workshops brengt Folkert u tot bij de meest fotogenieke locaties en bezienswaardigheden. Omdat hij al zijn hele leven op Schiermonnikoog woont, en de planten en dieren hier kent, weet hij waar op elk moment de mooiste plaatjes geschoten kunnen worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijzondere bloemen of vogels, of plaatsen waar het landschap van Schiermonnikoog op een creatieve manier belicht kan worden. Als natuurfotograaf kan hij u de basis van (buiten)fotografie bijbrengen. Zelf is hij gespecialiseerd in fotografie van bloemen en wilde dieren. Folkert staat open voor ieders wensen en probeert daar zoveel mogelijk op in te gaan. Een persoonlijke benadering waarbij de klant centraal staat is zijn streefdoel.
Kan ik fotomateriaal huren?
Ja, dat kan, wij hebben fotomateriaal dat voor de duur van de workshop gehuurd kan worden: een compactcamera Panasonic Lumix DMC-LX7 (€3,90), een APS-C spiegelreflexcamera Sony A580 met groothoeklens 24mm Minolta F2.8 (€3,90), een fullframe spiegelreflexcamera Sony A900 met macrolens 50mm Sony F2.8 (€9,50), een lichtgewicht éénbeenstatief Benro DJ90 (€2,50) en een lichtgewicht driepootstatief Sirui ET1204 (€3,50). De foto's die u maakt met een geleende camera kunt u na afloop van de workshop downloaden van de link die wij u zullen toesturen. De foto's behoren u toe en zullen niet gedeeld worden met derden en ook niet door ons gebruikt worden.
Wat bij slecht weer?
Als het weer niet meezit krijgt u uw geld terug. Indien gewenst kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden.
Wat als ik niet tevreden ben over de workshop?
Wij hopen natuurlijk dat u veel plezier beleeft aan onze workshops en daar zullen wij ook al het mogelijke voor doen. Mocht u desondanks toch teleurgesteld zijn, dan betalen wij uw inschrijvingsgeld terug.
Totaal aantal plaatsen: 3 (3 Beschikbaar)
  • Noordertoren
  • Vuurtorenpad 28
  • schiermonnikoog
  • 9166 rw
Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons