Winterlicht WORKSHOP BUITENFOTOGRAFIE met Folkert Abma

Datum:

11 februari 2021

Aanvang:

08:00

Vertrekpunt:

Havenpaviljoen Wad Anderz

Eilander natuurfotograaf Folkert Abma neemt je mee op een drie uur durende tocht langs verborgen fotogenieke plekken van Schiermonnikoog. Breng je favoriete camera mee, van smartphone tot spiegelreflex.

In deze workshop is er plaats voor maximaal één persoon.

We spreken af bij Havenpaviljoen Wad Anderz aan de jachthaven (zie plattegrond op deze pagina). We zullen afwisselend stukjes fietsen en wandelen over natuurpaden. Je hebt dus een fiets nodig en in deze wintertijd ook laarzen om overal te kunnen komen. Heb je geen laarzen mee? Dan kan je deze huren bij het Bezoekerscentrum.

De workshop duurt tot circa 11:00 uur.

Op 11 februari komt de zon op om 08:02 en is het hoogwater (aan de wadkant) om 10:25.

De activiteit is al gestart

Event FAQs

Wat houdt een workshop in?
Tijdens de workshops brengt Folkert je de tot bij meest fotogenieke locaties en bezienswaardigheden. Omdat hij al zijn hele leven op Schiermonnikoog woont, en de planten en dieren hier kent, weet hij waar op elk moment de mooiste plaatjes geschoten kunnen worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijzondere bloemen of vogels, of plaatsen waar het landschap van Schiermonnikoog op een creatieve manier belicht kan worden. Als natuurfotograaf kan hij je de basis van (buiten)fotografie bijbrengen. Zelf is hij gespecialiseerd in fotografie van bloemen en wilde dieren. Folkert staat open voor ieders wensen en probeert daar zoveel mogelijk op in te gaan. Een persoonlijke benadering waarbij de klant centraal staat is het streefdoel.
Kan ik fotomateriaal huren?
Ja, dat kan, wij hebben fotomateriaal dat voor de duur van de workshop gehuurd kan worden: een compactcamera Panasonic Lumix DMC-LX7 (€3,90), een APS-C spiegelreflexcamera Sony A580 met groothoeklens 24mm Minolta F2.8 (€3,90), een fullframe spiegelreflexcamera Sony A900 met macrolens 50mm Sony F2.8 (€9,50), een lichtgewicht éénbeenstatief Benro DJ90 (€2,50) en een lichtgewicht driepootstatief Sirui ET1204 (€3,50). De foto's die je maakt met een geleende camera kun je na afloop van de workshop downloaden van de link die wij je zullen toesturen. De foto's behoren jou toe.
Wat bij slecht weer?
Als het weer niet meezit krijgt je je geld gewoon terug. Indien gewenst kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden.
Wat als ik niet tevreden ben over de workshop?
Wij hopen natuurlijk dat je veel plezier beleeft aan onze workshops en daar zullen wij ook al het mogelijke voor doen. Mocht je desondanks toch teleurgesteld zijn, dan betalen wij je inschrijvingsgeld gewoon terug.
Heb ik een fiets nodig?
Ja, Folkert neemt je graag mee naar verschillende locaties die met de fiets overbrugd worden. Mocht je niet over een fiets beschikken, dan regelen wij van tevoren graag een fiets voor jou.

Vertrekpunt:

Totaal aantal plaatsen: 1 (1 Beschikbaar)
  • Havenpaviljoen Wad Anderz
  • Schiermonnikoog
Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons