Privé WORKSHOP NATUURFOTOGRAFIE met Folkert Abma

Foto van een wijds leeg strand met wolkenlucht. Opschrift in witte letters in oranje vlak "Privé"

Datum:

10 februari 2024

Aanvang:

00:00

Vertrekpunt:

naar keuze

Een fotoworkshop volgen met je eigen groep vrienden, collega’s of je gezin?
Of krijg je liever privé-begeleiding van een natuurfotograaf met veldkennis op het eiland?

In deze exclusieve fotoworkshop neemt Folkert je mee naar verborgen fotogenieke plekken van Schiermonnikoog. Breng je een dure camera mee of een smartphone? Folkert heeft tips voor iedereen. Met de zelfgemaakte foto’s gaan de mooiste herinneringen mee naar huis.

De totaalprijs van deze workshop is €235 per groep. Hoe minder deelnemers hoe meer ruimte er is voor individuele begeleiding. In grotere groepen krijgt het sociale aspect van de activiteit meer aandacht.

Vertreklocatie en -tijdstip in overleg. De workshop duurt circa drie uur.

De privé workshop kan aangepast worden aan jouw wensen.

 

Mail ons je wensen
info@dewittehaas.nl

Maak een afspraak
06-1609 3337

 

 

 

De activiteit is al gestart

Event FAQs

Totaalprijs € 235 per groep?

Dat klopt. De prijs van een privé-fotoworkshop is altijd € 235, ongeacht het aantal deelnemers.

Wat houdt een workshop in?

Tijdens de workshops brengt Folkert je de tot bij meest fotogenieke locaties en bezienswaardigheden. Omdat hij al zijn hele leven op Schiermonnikoog woont, en de planten en dieren hier kent, weet hij waar op elk moment de mooiste plaatjes geschoten kunnen worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijzondere bloemen of vogels, of plaatsen waar het landschap van Schiermonnikoog op een creatieve manier belicht kan worden. Als natuurfotograaf kan hij je de basis van (buiten)fotografie bijbrengen. Zelf is hij gespecialiseerd in fotografie van bloemen en wilde dieren. Folkert staat open voor ieders wensen en probeert daar zoveel mogelijk op in te gaan. Een persoonlijke benadering waarbij de klant centraal staat is het streefdoel.

Kan ik fotomateriaal huren?

Ja, dat kan, wij hebben fotomateriaal dat voor de duur van de workshop gehuurd kan worden: een compactcamera Panasonic Lumix DMC-LX7 (€ 3,90), een fullframe spiegelreflexcamera Sony A900 met macrolens 50mm Sony F2.8 (€ 9,50), een lichtgewicht éénbeenstatief Benro DJ90 (€ 2,50) en een lichtgewicht driepootstatief Sirui ET1204 (€ 3,50). De foto's die je maakt met een geleend toestel kun je na afloop van de workshop downloaden van de link die wij je zullen toesturen. De foto's behoren jou toe. Vraag ons vooraf even naar de mogelijkheden.

Heb ik een fiets nodig?

Folkert neemt je liefst mee naar verschillende locaties die met de fiets overbrugd worden. Bij de privé fotoworkshops kan er in overleg voor andere opties gekozen worden.

Wat bij slecht weer?

Als het weer niet meezit krijgt je je geld gewoon terug. Indien gewenst kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Wat als ik niet tevreden ben over de workshop?

Wij hopen natuurlijk dat je veel plezier beleeft aan onze workshops en daar zullen wij ook al het mogelijke voor doen. Mocht je desondanks toch teleurgesteld zijn, dan betalen wij je inschrijvingsgeld gewoon terug.

Wat als ik covid heb?

Mocht je die dag verkouden zijn of covid-19-risicocontact hebben gehad, dan mag je je reservering annuleren en krijg je je geld terug.

Totaal aantal plaatsen: 1 (1 Beschikbaar)
  • naar keuze
Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons