Natuurwandeling

Man bovenop een hoog stuifduin met een rode vuurtoren in de verte.

Datum:

1 juni 2023

Aanvang:

08:30

Vertrekpunt:

informatiecentrum Het Baken

Eilandgids en natuurfotograaf Folkert Abma neemt je mee op een stevige wandeltocht langs een afwisselende route op Schiermonnikoog. Trek je wandelschoenen aan en breng wat te eten/drinken mee voor onderweg. We zullen ongeveer 15km wandelen over onverharde natuurpaden, soms door de duinen of in mul zand. Een goede conditie is dus gewenst.

We verzamelen bij informatiecentrum Het Baken (Reeweg 9, zie plattegrond op deze pagina).

De nadruk ligt op beleving van het buiten zijn in de natuur. Af en toe zullen we stilstaan bij bijzondere dingen die er op dit moment te zien zijn en we stoppen onderweg voor een korte picknick-pauze.

De wandeling duurt ongeveer vier uur.

Hier en daar een buitje schrikt ons niet af, maar als er echt slecht weer voorspeld wordt, dan annuleren we de wandeling. Je krijgt hier ‘s ochtends bericht van per e-mail én SMS en dan krijg je je geld terug.

 

De activiteit is al gestart

Event FAQs

Wat bij slecht weer?

Hier en daar een buitje schrikt ons niet af, maar als er echt slecht weer voorspeld wordt, dan annuleren we de wandeling. Je krijgt hier ‘s ochtends bericht van per e-mail en dan krijg je je geld gewoon terug.

Heb ik een fiets nodig?

Nee, in deze natuurwandeling doen we alles te voet.

Wat als ik niet tevreden ben over de natuurwandeling?

Wij hopen natuurlijk dat je veel plezier beleeft aan onze natuurwandelingen en daar zullen wij ook al het mogelijke voor doen. Mocht je desondanks toch teleurgesteld zijn, dan betalen wij je inschrijvingsgeld gewoon terug.

Vertrekpunt:

Totaal aantal plaatsen: 15 (14 Beschikbaar)
  • informatiecentrum Het Baken
  • Schiermonnikoog
Winkelwagen
Scroll naar boven
Bel ons