Menu Sluiten

Picnic WORKSHOP BUITENFOTOGRAFIE met Folkert Abma

Wolkenspiegel op het wad

Datum:

20 augustus 2020

Aanvang:

11:00

Vertrekpunt:

bank van Banck , Schiermonnikoog

Eilander natuurfotograaf Folkert Abma neemt je rond lunchtijd mee naar de mooiste fotogenieke plekjes van Schiermonnikoog. Breng je favoriete camera mee, van smartphone tot spiegelreflex. Voor de picnic wordt gezorgd.

In deze workshop is er plaats voor maximaal vijf personen. Ook bij één aanmelding gaat de workshop door.

We verzamelen op de dijk bij de bank van Banck (zie plattegrond op deze pagina) en vertrekken van daar te voet of met de fiets.
De workshop duurt tot circa 14:00 uur.

Op 20 augustus is het hoogwater (bij de jachthaven) om 12:20.

Profiteer van de kennismakingskorting van 15% door gebruik te maken van kortingscode KENNISMAKING-15% tijdens het afrekenen!

Inschrijven:

Actie: 5 personen voor de prijs van 4 (automatisch verrekend bij de kassa)

Deelnemer
5 Beschikbaar
Aantal personen
Prijs per persoon: 47,00
Aantal personen: Totaal:

Event F.A.Q

Wat houdt een workshop in?

Tijdens de workshops brengt Folkert u tot bij de meest fotogenieke locaties en bezienswaardigheden. Omdat hij al zijn hele leven op Schiermonnikoog woont, en de planten en dieren hier kent, weet hij waar op elk moment de mooiste plaatjes geschoten kunnen worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijzondere bloemen of vogels, of plaatsen waar het landschap van Schiermonnikoog op een creatieve manier belicht kan worden. Als natuurfotograaf kan hij u de basis van (buiten)fotografie bijbrengen. Zelf is hij gespecialiseerd in fotografie van bloemen en wilde dieren. Folkert staat open voor ieders wensen en probeert daar zoveel mogelijk op in te gaan. Een persoonlijke benadering waarbij de klant centraal staat is zijn streefdoel.

Kan ik fotomateriaal lenen?

Ja, dat kan, wij hebben extra fotomateriaal dat voor de duur van de workshop gehuurd kan worden: één compactcamera Panasonic Lumix DMC-LX7 (€3,90) - één spiegelreflexcamera Sony A580 (€4,90) - één spiegelreflexcamera Sony A900 (€5,90) - één telelens 100-300mm Minolta F4.5-5.6 (€5,90) - één telelens 300mm Minolta F4 APO G (€6,90) - één macrolens 50mm Sony F2.8 (€6,90) - één groothoeklens 24mm Minolta F2.8 (€3,90) - één lichtgewicht éénbeenstatief Benro DJ90 (€2,90) - één lichtgewicht driepootstatief Sirui ET1204 (€3,90)

Wat bij slecht weer?

Bij slecht weer krijgt u uw geld terug. Indien gewenst kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Wat als ik niet tevreden ben over de workshop?

Wij hopen natuurlijk dat u veel plezier beleeft aan onze workshops en daar zullen wij ook al het mogelijke voor doen. Mocht u desondanks toch teleurgesteld zijn, dan betalen wij uw inschrijvingsgeld terug.

Vertrekpunt:

Totaal aantal deelnemers: 5 (5 Left)
  • bank van Banck
  • Schiermonnikoog