Menu Sluiten

FotoZWERFTOCHT met Folkert Abma

Datum:

6 april 2021

Aanvang:

07:00

Vertrekpunt:

kobbeduinen

Eilander natuurfotograaf Folkert Abma neemt je de hele dag mee langs verre verborgen fotogenieke plekken en ongerepte natuur van Schiermonnikoog. Breng je favoriete camera mee, van smartphone tot spiegelreflex.

Op deze zwerftocht is er plaats voor maximaal acht deelnemers. Vanaf vijf aanmeldingen kan de workshop doorgaan.

We verzamelen bij de fietsenstalling aan de Kobbeduinen (zie plattegrond op deze pagina). We zullen onder andere zwerven langs de rand van het wad en door de slenken van de kwelder. Je hebt dus laarzen nodig om mee te gaan. Heb je geen laarzen? Dan kan je deze huren bij het Bezoekerscentrum.

Folkert zorgt voor een broodjeslunch. Breng zelf genoeg te drinken mee.

Deze zwerftocht duurt tot circa 15:00 uur.

Op 6 april komt de zon op om 06:56 en is het laagwater (aan de wadkant) om 12:05.

Inschrijven:

Uw reservering

Plaatsen
8 Beschikbaar
Aantal deelnemers
Prijs per persoon: 47,00

Camera huren optioneel

Naam: Aantal: Prijs:
Sony A900 met macrolens
1 Beschikbaar
9,50
Panasonic Lumix DMC-LX7
1 Beschikbaar
3,90
Sony A580 met groothoeklens
1 Beschikbaar
3,90
Aantal: Totaal:

Event F.A.Q

Wat houdt een fotozwerftocht in?

Tijdens de zwerftochten brengt Folkert je de tot bij meest fotogenieke locaties en bezienswaardigheden. Omdat hij al zijn hele leven op Schiermonnikoog woont, en de planten en dieren hier kent, weet hij waar op elk moment de mooiste plaatjes geschoten kunnen worden. Het gaat dan bijvoorbeeld om bijzondere bloemen of vogels, of plaatsen waar het landschap van Schiermonnikoog op een creatieve manier belicht kan worden. Als natuurfotograaf kan hij je de basis van (buiten)fotografie bijbrengen. Zelf is hij gespecialiseerd in fotografie van bloemen en wilde dieren. Folkert staat open voor ieders wensen en probeert daar zoveel mogelijk op in te gaan. Een persoonlijke benadering waarbij de klant centraal staat is het streefdoel.

Kan ik fotomateriaal huren?

Ja, dat kan, wij hebben fotomateriaal dat voor de duur van de workshop gehuurd kan worden: een compactcamera Panasonic Lumix DMC-LX7 (€3,90), een APS-C spiegelreflexcamera Sony A580 met groothoeklens 24mm Minolta F2.8 (€3,90), een fullframe spiegelreflexcamera Sony A900 met macrolens 50mm Sony F2.8 (€9,50), een lichtgewicht éénbeenstatief Benro DJ90 (€2,50) en een lichtgewicht driepootstatief Sirui ET1204 (€3,50). De foto's die je maakt met een geleende camera kun je na afloop van de workshop downloaden van de link die wij je zullen toesturen. De foto's behoren jou toe.

Wat bij slecht weer?

Als het weer niet meezit krijgt je je geld gewoon terug. Indien gewenst kan er een nieuwe afspraak gemaakt worden.

Wat als ik niet tevreden ben over de fotozwerftocht?

Wij hopen natuurlijk dat je veel plezier beleeft aan onze tochten en daar zullen wij ook al het mogelijke voor doen. Mocht je desondanks toch teleurgesteld zijn, dan betalen wij je inschrijvingsgeld gewoon terug.

Heb ik een fiets nodig?

Ja, Folkert neemt je graag mee naar verschillende locaties die met de fiets overbrugd worden. Mocht je niet over een fiets beschikken, dan regelen wij van tevoren graag een fiets voor jou.

Vertrekpunt:

Totaal aantal deelnemers: 8 (8 Beschikbaar)
  • kobbeduinen
  • Schiermonnikoog

Gratis bezorging op Schiermonnikoog | Gratis verzending vanaf €50 | 14 dagen bedenktijd